2014-2013 Energy Forecast Translations - Dutch

Hallo iedereen en welkom bij de energie voorspelling voor december 2014.

Voor degenen onder jullie die mij niet rechtstreeks op Facebook of op de blog pagina volgen,heb ik eind vorige week een update geplaatst over de energieën van november; dus sommige van jullie zullen  dat willen bekijken.

Daarin bespreek ik bepaalde symptomen die de recente intensiteit vergezelden. November was heel heftig in energie en veel mensen hadden het over dingen waar ze momenteel  doorheen gaan en zoeken naar duidelijkheid over wat die dingen betekenen en hoe hiermee om te gaan. Dus behandel ik een aantal van deze dingen in de blog post, die je hier   (insert link to blog post end November) kan vinden, maar ik zal vandaag ook verder ingaan op een paar van die punten.

Velen van jullie schreven me na de voorspelling van vorige maand met  specifieke vragen over dromen. Ik had het toen over dromen en hoe sterk dromen op dit moment kunnen zijn en sommigen van jullie zijn meer dan een beetje geschrokken door de intensiteit van een aantal van de dromen die ze ervaren hebben.

Daar zijn een paar dingen over te zeggen. Veel mensen die ik heb ontmoet en die intuïtieve gaven  hebben (of die  beginnen deze intuïtieve gaven te ontwikkelen) kunnen erg gefixeerd zijn op het idee dat als ze een negatieve droom hebben, vooral als het gaat over de aarde of over iets in hun leven,  ze uit die droom komen en in paniek raken dat het zal manifesteren.

In de afgelopen jaren heb ik veel  helderzienden en intuitive mensen ontmoet. En natuurlijk als iemand die zelf gebruik maakt van die gave in mijn eigen werk, heb ik een vrij uitgesproken mening over intuïtieve beelden die we ontvangen; omdat al te vaak ontmoet ik intuitives en helderzienden die overtuigd zijn dat ze 'recht' over een visie die zij hebben gehad. En maar al te vaak heb ik die tijdstippen en voorspellingen gezien niet gebeuren voor die mensen.

Dus mijn waarheid en werkelijkheid rondom een voorspelling of een visie is: het is heel belangrijk om het als een grote mogelijkheid te zien, maar om altijd elke dag te controleren, "Is deze visie nog steeds waar, ben ik nog steeds op weg naar deze bestemming?"

Ik zeg dit omdat er een heleboel mensen zijn die de redenen waarom  we allemaal bang zouden moeten zijn baseren op visioenen of intuïties.

Nu ben ik er helemaal voor dat we allemaal kijken naar zoiets als schaliegas en zeggen, "Nee, dat is belachelijk. Dat vergiftigt onze planeet. "En de petitie te ondertekenen of naar de demonstraties gaan  om je tegen schaliegas uit te spreken.

Maar ik geloof dat wanneer een helderziend of intuïtief persoon een negatief visioen heeft gehad en dit gebruikt om  meer angst in de wereld  of in hun groep te verspreiden, dit  gevaarlijk kan zijn voor iedereen. Want op dit moment hebben  we te maken met zeer sterke angst  energieën die toenemen  als reactie op het licht en de liefde die groeit in het bewustzijn van de mens op deze planeet.

Dus dit is waar de dromen vaak over gaan, het loslaten van angst.

Het werd mij vele jaren geleden in een channel  uitgelegd en het is ook iets wat ik geloof op basis van wat ik zelf gezien en meegemaakt heb bij mensen;  dromen kunnen de ruimte innemen  zodat we bepaalde dingen in ons leven kunnen  verwerken zodat we daar niet op een intensievere manier doorheen hoeven gaan  hier in ons echte leven op de 3-D Aarde.

Je kan bijvoorbeeld een droom hebben waarvan  je wakker wordt met het gevoel van, "Oh mijn God. Ik was gewoon doodsbang! "Maar je weet nooit wat die angstgolf  in je slaap de volgende dag voor je en je kan behoeden  voor het ervaren van deze situatie met iemand.

Dromen zijn intens omdat de dingen sneller en multi-dimensioneler zijn voor ons allemaal. 10-15 jaar geleden zou niemand van ons aan zoveel  verschillende prikkels blootgesteld worden en  zoveel  relaties hebben, Dit verandert de manier waarop we onszelf ervaren volledig. En dat uis waar we op dit moment voor het grootste gedeelte mee te maken hebben.  

Ik geloof niet dat er ook maar een bestemming is voor ieder mens. Zelfs verlichting, dat we zo vaak zien als de bestemming, is geen bestemming. En als je mensen ontmoet die beweren verlicht te zijn  of die in jouw ogen verlicht lijken te zijn, zijn allemaal heel verschillend. Ze hebben een bepaalde innerlijke vrede en een zeker vermogen tot liefhebben vanuit hun hart op een manier die je niet vaak  tegenkomt in de meeste andere mensen en dat kan een gezien worden als  de energie van verlichting.

Maar de rest is toch eigenlijk  het begrip verschil. We zijn allemaal heel verschillend als mensen.

Onze ervaringen  vanhet  nu ontwaken op Aarde wordt de hele tijd steeds meer verhoogd, verder aangewakkerd en versneld. Er zijn hier ook kosmische energieën in het spel. Als jer  geïnteresseerd bent in het bestuderen  van wat eruniverseel  gaande met de sterren, met andere planeten, is het echt  een fascinerend tijd vanwege alles wat er op dit moment borrelt en klaargestoomd wordt  in het hele universum.

De aarde en wij als mensen gaan door diezelfde stroompuls. En dat is waar ik over sprak in deblog van afgelopen week.

We kunnen op dit moment heel gemakkelijkgeëlektrificeerd’ worden. Ik praat met  jullie veel over aandacht hebben voor de energieën om je heen. Tijdens het  ontwaken en het leven  op een meer open manier, als iets, zijn er stadia van groei die op het ene moment erg belangrijk zijn en toch op een later moment  volledig onbelangrijk worden  zodat je je er niet langer op hoeft te richten.

Bijvoorbeeld, wanneer je voor het eerst wakker wordt, zou je kunnen beginnen te beseffen dat je dingen kan manifesteren als je je aandacht richt op je intentie.

Dit kan een volledige openbaring voor je zijn als je nog nooit op die manier geleefd hebt. Maar na een tijdje gedaan te hebben, en je jezelf gelijkstelt aan  manier waarop je je voelt over het leven en hoe verbonden het allemaal voelt  is manifesteren op die manier niet meer: a) waar je bent, of b) gebeurt op precies dezelfde manier.

En als je bedenkt hoe we als menselijke wezens werden opgeleid om ergrechtlijnig te zijn. We werden getraind om de leraar te volgen, naar wat de dokter zei te luisteren. Niets van dit alles is verkeerd, als de arts of de leraar het juiste stukje informatie voor u heeft, maar we hebben  niet echt geleerd om dingen  voor onszelf te bepalen.

Dus in deze nieuwe tijd waarin zoveel mensen leren om voor zaken voor zichzelf te bepalen  is er ook de angst, "Oh mijn God, de steun van de leuningen is er niet meer. Ik moet dit zelf uitzoeken. "

Wat ik merk aan andere mensen en wat ik ook heb gemerkt in mijn eigen groei is: je gaat meestal heen en weer tussen groei en terugslag , expansie en samentrekking.

Je begint net een beetje te groeien en dan komt de angst of een gedachte die je eigenlijk vasthoudt op een oude plek, "Zeg,  ik ben normaal gesproken degene die tegen je praat en je hier leidt!" En dan moet een ander deel van jou te zeggen: "Nou je zitt nu op de achterbank. Je zit niet langer in de bestuurdersstoel. We nemen een nieuwe route. "

Angst is op verschillende manieren erg krachtig. Maar wat echt belangrijk is om aan te pakken is:  waar ga je heen in het leven,  wie zijn erom je heen en hoe voel je je in hun gezelschap.

Dit is de reden waarom ik zo vaak heb gesproken over grenzen. Het is heel gezond om een grens te hebben daar waar je voelt dat het je naar beneden haalt.  Het is gezond, niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere mensen. Er is een groot verschil, zoals ik al heb gezegd, tussen mensen die je helpt omdat ze  echt in nood zijn en je je aangetrokken voelt om hen te helpen  en mensen van wie de nood je beklemd, je je gevangen voelt , keer op keer, terwijl ze geen vooruitgang boeken ondanks jouw voortdurende hulp.

De angst energie die ismomenteel  erg sterk is op aarde maakt de dingen erg elektrisch. En als je in staat om ermee te werken, en te erkennen dat het bestaat en dat het gebeurt, en  goede strategieën vindt om  om de angst in jezelf  te overwinnen, en het vermogen ontwikkelt  om op een meelevende manier tegen iemand te zeggen: "Weet je, ik ga nu want ik ben moe en ik moet naar huis "als ze angst op je projecteren. Dit is de manier waarop je een nieuwe energie-template  in jezelf ontwikkelt, een nieuwe manier van leven vindt.

En ik denk dat dit is waarom er voor vele mensen op dit moment sprake is van een doorbraak. Men is niet langer in de greep van het verleden.

Maar er is een heleboel van, "Jeetje, dit is nieuw en ik weet niet hoe  ik in dit nieuwe territorium moet navigeren." En als jij  je op dat punt  bevindt is er op dit moment op aarde een heleboel openheid. Maar dat vereist wel dat je veelal uit het vliegtuig sprint zonder parachute.

Dus als je bijvoorbeeld uitgenodigd wordt voor een feest en je voelt een angst in je opkomen, hoeft dat niet automatisch  intuïtieve angst te zijn. Zeg niet: "Nee, het is niet goed om te gaan." Als je gewoon moe bent, dat is een reden. Maar als je alleen bang bent, is dit een goed moment om gewoon te je grens te verleggen en naar het feest te gaan. Je kunt altijd vertrekken zodra je er bent, maar als je niet gaat, zul je het nooit weten.

Het is echt belangrijk voor degenen onder jullie die over het algemeen meer open dan ooit zijn om te erkennen dat de angst op dit moment een bondgenoot is. Het zal een indicator zijn dat je op het punt staat om de stap te nemen naar iets dat anders voor je is.

Voor degenen onder jullie die zich een beetje door de mangel genomen voelt , jullie moeten strategieen bedenken om meer ruimte, rust en betere vibraties voor jezelf te creeeren. . Dit kan zo simpel zijn als korte periodes van 5/10 minuten, waarin je rustig gaat zitten, gaat dansen op je favoriete muziek of een vriend belt waar je graag mee praat.

Het is altijd interessant voor mij als ik op deze manier met jullie praat, want ik praat dan met  vele duizenden van jullie in een keer en probeer de gehele basis te dekken maar ik zal iets herhalen dat ik de laatste paar maanden vaker heb gezegd en  dat is zeer voelbaar in de lucht is op dit moment; dit zijn echt hele open tijden. In de afgelopen maanden zijn dingen opener geworden. Maar als je denkt aan de kracht die soms nodig is voor deze  opening, wordt dit geleid door  elektriciteit.

Maar als je jezelf gewoon toestaat om te beseffen dat:

     - Je weet niet meer wie je bent,
     - Je deze planeet niet meer herkent,
     - Je dingen op een heel andere manier gaat doen dan dat je ze vroeger deed- ongeacht of andere mensen dit  misschien leuk of niet leuk vinden.


Je bent in een gunstige positie om goede vooruitgang te maken in je leven.


Veel van deze elektriciteit is gericht op het oplossen of vernietiging van oude dingen, zodat de nieuwe kunnen verschijnen. Dus als je iemand bent die op dit moment wordt overweldigd door die energie in je leven, creëer dan iets nieuws. Bijvoorbeeld schrijf een keer per dag  een paragraaf voor jezelf,  wat je kan ondersteunen. Schrijf een droom op voor de komende week.

En als je iemand bent die op dit moment  zeer vrijgevochten en open is  en klaar is om gewoon het wonder van dit alles toe te laten, merk je emotionele reacties op die mensen diedeze openheid niet kunnen volgen. Er zullen een hoop mensen zijn die dat niet kunnen. Soms zal je hier een leider voor zijn of gewoon een stimulerende aanwezigheid in de kamer.

Dus ga mensen waarmee je niet 100% op dezelfde golflengte zit niet uit de weg want vaak creëren we die energie samen.

Denk aan de open persoon die jou meer opende met zijn/haar openheid.  Dus soms is dat hetgene wat je doet. En de andere keer ontmoet je die mensen waarvan  je gewoon voelt, "Oh mijn God. We vliegen gewoon samen! "En dat is zeer helend en het helpt het lichaam weer aarden met alles wat er mogelijk is voor ons als menselijke wezens.

Dat is het paradigma we nu in  zitten - de nieuwe menselijke ervaring.

Ik  hoop dat jullie allemaal een gezellige decembermaand hebben.

Ik ben in februari terug met een normale energievoorspelling want in januari, zoals we elk jaar doen, zal er een video gemaakt worden die schittend bewerkt word door Oribel Divine. Dit jaarzal het  een beetje anders zijn, dus ik hoop dat je ervan geniet.

En als je een van mijn live evenementen bij wil wonen, ik ben blij om aan te kunnen kondigen dat ik op 6 december in New York  ben en begin januari in Noorwegen voor een prachtig e bijeenkomst met de titel "Winter Light" , voor meer informatie klik hier

Last but not least, deze maand is mijn pop album, "Arise" uitgekomen. Het is een heel andere manier van “feel and heal”  en het is heel erg leuk, mensen genieten er erg van. Als je er iets van wilt horen of de CD  wil bestellen, kun  je  deze link aanklikken.

Veel liefs voor iedereen. Ik wens jullie een goede maand en fijne feestdagen.

Lee x

Energievoorspelling November 2014  by Lee Harris (Dutch translation)
Hallo iedereen en welkom bij de Energie voorspelling voor November 2014.

Het is een prachtige ochtend hier in Colorado vandaag; een beetje koud, maar heel zonnig en overal gouden bladeren.

Het is een zeer interessante maand geweest zoals gebruikelijk. 'Interessant' , het is mijn standaard woord dat zo veel omvattend is.

Een paar dagen geleden heb ik een interview opgenomen voor een radioprogramma met Rob Gauthier. Aan het einde van het radioprogramma vroeg hij me: "Waarom denk je dat zoveel mensen de laatste jaren en dit jaar door zo’n moeilijke tijd gaan?" Hij zei dat hij zo veel mensen kent die hiermee worstelen
.

Ik denk dat het een  zich herhalend thema is, elke keer dat ik een energievoorspelling doe,  omdat het een beetje lastig is om een ​​videoboodschap te maken in een formaat als deze want we zijn allemaal op verschillende plaatsen. 

Ik doe dus mijn uiterste best onze ervaringen samen te vatten vanuit het brede scala aan ervaringen van iedereen. Maar ik merk wel uit de feedback die ik elke maand krijg van mensen waar ik mee werk, dat er op dit moment verschillen in niveau voor iedeen zijn. En dit gaat direct terug naar het idee van ascentie en het veranderende bewustzijn  op onze planeet.

Ik denk dat ernog steeds een kater is van het jaar 2012. Veel mensen (en dit is wat ik zei tegen Rob) hadden gehoopt op een grote verandering in 2012 of 2013, die van de een op de andere dag zou plaatvinden en dat is niet gebeurd. Dus die mensen zijn nog steeds in een shock, verdriet of rouw over dat wat ze in de buitenwereld zien dat moeilijk is. Daar moet rekening mee worden gehouden.

Maar zoals ik al zei aan het begin van de oktober voorspelling, er begint nu ook weer een grote opening te ontstaan op onze planeet.

We zijn uit die periode van een paar jaar gekomen waar, als het ware, het hart van de verandering in ons bewustzijn en innerlijke belevingswereld plaatsgevonden heft.  

En nu zien we die opening, in het komende decennium en daarna,  waar we  niet alleen mogelijkheden maar  misschien ook een verplichting hebben om dingen op de planeet te veranderen.

Verandering begint wel van binnenuit.  En wat is interessant voor mij is zijn de argumenten hierover die ik zal zien ontstaan onder en tussen ons.

Er zijn groepen die we als spirituele  mensen of lichtwerkers zouden kunnen bestempelen. Deze labels zeggen niet zoveel en hebben uiteindelijk weinig waarde omdat we in wezen allemaal in het zelfde schuitje zitten.  betekenen niets, omdat in wezen zijn we allemaal mensen in hetzelfde schuitje. Maar dit zijn labels die mensen voor zichzelf van toepassing vinden of kunnen helpen om zich met een bepaalde groep te identificeren.  Het is altijd interessant voor mij om de onderlinge strijd te zien die gaande is binnen deze groepen en de boosheid die mensen naar elkaar hebben over waarom dingen niet veranderen.

Maar als je echt even stopt  om na te denken, de meest inspirerende veranderaars zijn  die je kent; of het nu de dame die in jouw straat woont en die altijd de straat bij elkaar brengt om solidariteit en verbondenheid te creëren, of Oprah Winfrey waar je op de televisie naar kijkt, die haar dingen op haar manier doet. Die mensen gaan door met het brengen van verandering met een bepaalde positieve energie en  nog belangrijker, een bepaalde energie van het leven. Ze doen het niet met boosheid of oordeel. Ze doen het met het leven en geloof in de toekomst en elkaar.

En ik voel dat het op dit moment onze persoonlijke verantwoordelijkheid als mens  is  om ons in deze rare tijd waarin wij leven  niet te veel zorgen te maken over lineaire tijd.

Veel mensen voelen een enorme tijdsdruk . Alle e-mails die rondgaan over het milieu en de overhead. . Ik noemde deze emails paar maanden geleden, veel mensen zetten zichzelf onder tijdsdruk en worden hyper van die tijdsdruk en dan ben je niet in staat om op een rustige  manier en levensvoedend trillingsniveau bij te dragen aan datgene waar je je zo sterk op richt.

Onlangs las ik een interview met een zangerr-songwriter die zei dat ze een boek over de middeleeuwen met haar meedraagt, omdat hethaar eraan herinnert dat het niet uitmaakt hoe slecht de dingen nu lijken te zijn, het was destijds veel erger. Dingen die mensen elkaar dagelijks aandeden.

Ik hou er net als jullie niet van om het lijden, de armoede en het geweld van oorlog in de wereld te zien.
Het is iets waar ik voortdurend mee in in het reinemoet  komen om hier op aarde te kunnen leven. Maar op hetzelfde moment geloof ik niet dat we in de toekomst gedoemd zijn als we, iedereen onder ons, besluiten verantwoordelijkheid te nemen en een bijdrage te leveren aan de verandering die we hier willen realiseren.

We weten niet hoe lang het leven op Aarde zal zijn, maar we weten wel dat terwijl wij hier zijn, kunnen we het beste bewaarders en rentmeesters die we van het brengen van die verandering kan zijn.

Dit brengt me terug naar jou.

Hoe ga jij om met alles wat er in jouw leven gebeurt en moeilijk is? We hebben een verantwoordelijkheid om

A) te weten wie wij zijn
en
B) te weten wat we nodig hebben om succesvol en gelukkig te zijn in ons leven.   

We zijn allemaal verschillend. Sommigen van ons zijn gevoeliger dan anderen. Maar als je eenmaal begint te begrijpen wie je bent en hoe je reageert op externe factoren in je leven, kun je beginnen om veranderingen door te voeren die jou in staat brengen elke dag je uiterste best te doen.

En natuurlijk, zoals ik altijd zeg, als je op een bepaalde dag worstelt doe het dan gewoon rustig aan, neem een rustdag. De wereld is niet van plan om ergens heen te gaan, terwijl je je energie niveau weer oplaadt. En als je hersteld bent, kun je weer naar buiten in de wereld komen en ben je er klaar voor om weer te spelen en op te nemen en te geven.

De oefening die werd gegeven tijdens dat radioprogramma werd doorgegeven  door Zachary, in een channel aan het einde van de show. Het was eigenlijk gewoon een zeer snelle 'reset' oefening om zich te ontdoen van zwaarte en er is op dit moment een heleboel zwaarte. Mensen zijn bang en dat voel je, als je op straat loopt wordt je energie beinvloed door de energie van de mensen om je heen.


Wij zijn als het ware een ocean.En zoals ik het eerder heb uitgelegd,  zijn er warme en koude plekken in de oceaan. Je kan dezelfde reactie hebben als je door energievelden van anderen loopt, je kan het overnemen en zo je eigen leven beinvloeden.

Dit is de reden waarom het is heerlijkis om bij  open, positieve mensen te zijn - het is besmettelijk. En zo kan het deprimerend en uitputtend zijn om bij negatieve of naar ‘ beneden trekkende’  mensen te  zijn.
Maar niet als je kijkt naar je eigen energieke grenzen en bewustwording.

De oefening die werd gegeven was om jezelf voor te stellen als een piramide; waarbij de top van de piramide ongeveer een meter (of 100 centimeter) boven je hoofd is. En de zijkanten lopen aan beide kanten van je lichaam ongeveer op 70 centimeter afstand van je heupen.

Sluit nu je ogen en visualizeer een ongelooflijk krachtige bal van licht  honderd centimeter boven je hoofd (aan de bovenkant van je piramide). Dat is het licht van het universum waar je je mee verbindt. Maak contact met dat licht en kijk of je dat licht langzaam naar beneden kan brengen, door je hoofd, naar je hart en vandaar zo ver naar beneden als je kunt.

Dan, wanneer je deze visualisatie een aantal seconden hebt gedaan, begin je langzaam met je voeten te stampen; rechts en dan links. Je kunt deze oefening  zittend of staand doen, dus gewoon langzaam met je voeten beginnen te stampen.

En al stampende, wat je doet is het weg stampen van de zware energie die je die dag van de wereld hebt opgenomen, of wat er in je eigen persoonlijke energieveld opgekomen is.  

En dan, na 20-30 seconden, kun je stoppen met stampen en ga je terug naar het visualiseren van het licht.  Stel je het licht voor, een meter boven je hoofd, en deze keer zul  je vind het een beetje sterker vinden. Het zou een beetje lichter moeten zijn. Je moet het sterker voelen en het verder naar beneden in je lichaam kunnen sturen.
Nadat je dit een tijdje hebt gedaan, ga je weer stampen met je voeten;  rechts, links, rechts, links.

Het is eigenlijk heel simpel en ook heel therapeutisch om te doen. Dan ga je het proces herhalen voor een derde en laatste keer. Stel je het licht voor. De meesten van jullie zullen zien dat het licht nu veel groter is en makkelijker om mee te verbinden.  

Voor sommigen van jullie is deze oefening misschien een beetje metafysisch, voor anderen is het proecies iets voor jou.  Maar de reden om het te doen is dat onze planet op dit moment met een enorme hoeveelheid licht wordt overspoeld.  
Wat er hierdoor gebeurt in ons menselijk collectief is dat  er een heleboel negativiteit en zwaarte naar boven komt in mensen.  Dit is dus een oefening om je te  verbinden en je eigen verbinding met de universele bron van energie.

Dat is wat wij hier doen als mens.  Er zijn zo veel verschillende ideeën over hoe we zouden moeten zijn. En nogmaals, ik zie argumenten in de spirituele gemeenschap over "je moet dit" of "je moet dat" en helaas is geen van allen waar. Niemand kan een ander persoon te vertellen hoe te zijn.
Wat wij moeten doen is leren te zijn wie wij zijn en waarom we hier zijn en wat we kunnen geven. En te vertrouwen in het voor jouw unieke pad.

Natuurlijk (zoals ik al gezegd heb in al de afgelopen maanden), zal je symptomen ervaren tijdens dit ascensieproces, zoals;

• Intensieve dromen die helpen los te laten. Sommigen van jullie zullen hele zware, donkere dromen hebben – je laat deze energieen dan los in je slaap.

• Energieën van conflict – zowel intern als extern. Jouw les is om te leren niet in te gaan op deze conflicten maar om op een sierlijke manier afstand te nemen zo goed als dat gaat. Als je ruzie met iemand hebt gehad of je kijkt terug op een moment waarop je schreeuwdenaar iemand, weet dan dat dit een noodzakelijk katalysator zal zijn geweest . Het is iets wat je misschien liever niet wil  herhalen in de toekomst, maar misschien voor die dag, was het precies datgene dat jou en deze persoon moest gebeuren om de energie tussen jullie te veranderen. Want de energie is aan het veranderen voor ons allemaal, elke dag.

• Omarmen / verzet tegen verandering. In uw externe wereld, zal je je momenteel ofwel verzetten tegen het creëren van verandering (of het voelen van de weerstand tegen komende verandering), of je zal het omarmen, ermee weglopen, er van houden en je heel erg levendig voelen. Denka an dat licht boven ons, sommigen zullen het voelen door gebed, anderen door yoga of zang. Er zijn vele verschillende manieren om toegang te krijgen tot het licht.

Maar wekunnen ook gewoon letterlijk onze ogen dichtdoen en ons verbinden met wat boven ons is want onze rol hier op aarde is om, zo goed als we kunnen, zoveel mogelijk bewustzijn en licht te brengen en meer compassie en menselijkheid te laten zien en een positieve verandering te tealiseren in onze wereld die zo verdeeld lijkt. 

Maarik ben optimistisch door wat ik zie gebeuren in de wereld met betrekking tot de veranderingen die we nodig hebben. En ik ben dankbaar dat ik in staat ben om de andere kant te te zien want  ik wordt geraakt door de mensen die hard werken om al die gebieden die niet alleen het voortbestaan van de wereld bedreigen maar sterker nog  de vrede en het bewustzijn van onze planet.

Ik nodig je uit om een ​​moment te nemen om voor jezelf te bepalen wat het is waar jij deze maand meer van nodig hebt en hoe je daar toegang tot kan krijgen want het begint met jou.

Egoïstisch of egocentrisch is de kritiek die je vaak hoort van mensen die niet echt begrijpen wat de aard van eigenliefde en zelfzorg is. Wanneer we eigenliefde en zelf-zorg op een hoger niveau toepassen dan dat we geleerd hebben dan willen we vanzelfsprekend meer zorgen voor anderen en meer liefhebben
want liefde is een gedeelde energie. Het is geen exclusieve energie en het is veel interessanter en leuker als je het kan delen.

Ik hoop dat je na deze video een moment neemt om de oefening te doen en om misschien ook n ate denken over wat het is waar je deze maand voor jezelf een beetje meer van wil hebben.

Ik wens jullie allemaal heel veel liefde voor deze maand.

Bedankt aan degenen onder jullie die donaties doen. Het is een belangrijke steunt voor alles wat het team en ik hier doen. Als je een ​​donatie wil doen voor de energievoorspelling, is hier een link.  Ik dank jullie ook voor alle steun en liefde want dat is tenslotte ook een donatie.  

Tenslotte ben ik  super blij te kunnen aankondigen dat ik binnenkort in New York ben. Het zal mijn eerste live-evenement in New York sinds 2008!
Mijn event heeft als titel ‘ Energie spreekt- een middagmet Lee Harris and friends” en vindt plaats op zaterdagmiddag 6 december  aanstaande.

Ik zal worden vergezeld door Natalia Rose en Dana Weekley, die beiden betrokken zijn bij mijn nieuwste boek, en er is ruime tijd voor vragen uit het publiek. Er zijn 100 plaatsen voor dit evenement en je kan nu online kaarten bestellen

Heel veel liefs,

Lee x
Translation Energy Forecast October 2014 Dutch

Hallo en welkom bij de energie voorspelling van oktober 2014.

Goed om jullie allemaal weer te zien op het moment waarin we op aarde een ander seizoen in gaan,  en dat andere seizoen is waar in meerdere opzichten, niet alleen qua weer.

Elke maand doe ik een live vraag-en antwoord uitzending.  Dit is open voor leden van het publiek, maar wordt ook aangeboden aan alle leden van’ The Portal’. In de eerste helft beantwoord ik vragen over energetica die door Portal-leden zijn ingestuurd en in de tweede helft beantwoord ik  vragen, vanuit een  channel-modus. Ik maak contact met de Z’s en zij geven antwoord op vragen die mensen ingestuurd hebben.

In de afgelopen maand in september kwam er in de eerste paar minuten een zeer interessante boodschap door, nog voordat er vragen werden beantwoord door de Z's. Ze legden uit dat in de afgelopen jaren, tot op zekere hoogte, sommige gidsen en hogere energetica en contacten wat afstand genomen hebben van onze planeet , terwijl we door een integratie periode gingen.

Het punt dat ze maakten was dat we ons de afgelopen twee jaar op aarde hebben geprobeerd aan te passen aan de hoge doses energie die naar de aarde kwamen voor  2012. En dus na 2012 tot nu  heeft het leven voor velen van ons op deze aarde heel gestagneerd gevoeld in vergelijking met de jaren voorafgaand naar 2012.

Wat ze uitgelegden was dat deze integratie periode ten einde komt, en alles energetisch weer aan het openen is.  Zij zeiden ook dat we als gevolg daarvan nog meer begeleiding, energiek en engelachtige steun ervaren dan we in de afgelopen jaren hebben gehad. Dit begint nu.

Dit zal op een hele innige manier worden gevoeld.

Voor de zeer bewusten onder jullie, (diegenen die rechtstreeks waarnemen en het ongeziene voelen), zullen dat heel letterlijk ervaren. Je zult voelen dat er meer licht dan ooit beschikbaar voor je is om je mee te verbinden. Dus dit is een goed moment om je te concentreren op manifestatie en hogere communicatie.

En degenen onder jullie die misschien niet per se de ervaring van hoogbewustijn hebben  in de letterlijke zin van het woord zullen merken dat als je je aan bepaalde richtlijnen voor je leven houdt, zullen dingem in het komende jaar gemakkelijker stromen en in beweging komen dan de afgelopen twee  jaar het geval is geweest.

Wat zijn deze richtlijnen voor je leven?

Een daarvan is:

Als het niet stroomt, stoppen en wachten. Wacht tot er zich iets anders aandient. Of doe gewoon tijdelijk een stap terug. Geef het de tijd en geduld, door een stap terug te doen, kun je misschien kijken naar wat je probeert te creeren en kun je beseffen dat je wellicht iets anders nodig hebt.

Door afstand te nemen zul je bijvoorbeeld zien:
 "Ah, ja ik wilde verhuizen naar Broadway, maar de reden dat het niet werkt is omdat  het eigenlijk niet de bedoeling was om daar heen te gaan. Het voordeel van de tijd is dat door er een tijdje naar te streven me  geholpen heeft me  los te maken van waar ik nu woon en het idee naar die andere plek te verhuizen. En nu ik er klaar voor ben om te gaan, komt er plotseling vanuit de linkse hoek ineens een andere plek waar ik heen kan gaan.

We kunnen erg lineair en letterlijk zijn in onze menselijke geest, want dat is de manier waarop we zijn geconditioneerd.

Ik zie mezelf vaak vragen beantwoorden op live evenementen of online van mensen over hun visioenen; en waarom ze enkele maanden geleden een helder beeld hadden en waarom het niet uitgekomen is op de manier waarop dit visioen het precies liet zien.

De reden en waarheid is dat onze lotbestemming elke dag verandert. Dus is er een weg voor deze bestemming voor ons allemaal, maar de details rond deze lotsbestemming  zijn vrij niet-specifiek.

Dus je lot op aarde in dit leven zou kunnen zijn om de grote liefde in menselijke relaties te ervaren, want dat is iets dat je ziel nooit eerder heeft meegemaakt.  Of het kan zijn om je stem te laten horen aan de wereld, want dat kan een verrijkende ervaring zijn voor jezelf en anderen. Maar er zijn veel verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Je kan je stem in de wereld inzetten als  auteur maar ook door iemand te zijn die gewoon de waarheid spreekt en dat deelt met  elke persoon die je ontmoet op een heel hoog niveau.

Dus je ziet,  de details van ons lot kunden veranderen en vernieuwen.
We zijn erg gedetailleerd in ons menselijke brein en we zijn erg rechtlijnig over de manier waarop we ons leven leiden. Maar hierin ligt het probleem dat we op dit moment ervaren: we zijn multidimensionaal en we staan op een punt dat multidimensionaliteit massaal terugkomt naar ons als menselijke wezens.

Door de geschiedenis en door de tijd heen zijn er altijd ongelooflijke pioniers geweest die hoge niveaus van licht en multidimensionaliteit bezaten. Maar we zijn nu op een keerpunt  gekomen ,waarbij we  in zijn geheel als groep, door deze multidimensionaliteit beinvloed worden en doordrongen zijn in onze manier van zijn.
Bijvoorbeeld, degenen onder jullie die op dit moment gestresst zijn over de vele verschillende ballen die je in de lucht probeert te houden. Velen van jullie denken, "Ik wou dat ik niet zo veel ballen in de lucht zou hoeven houden." Maar het zijn niet ballen in de lucht die het probleem zijn. Het is jouw relatie met ze.

Ik zie dit als een waarheid voor mezelf de hele tijd. Ik moet me voortdurend aanpassen aan mijn nieuwe omgeving, mijn nieuwe ervaringen. En hoe vrijer ik ben rond het loslaten van wat ik dacht dat twee maanden geleden, drie maanden geleden nog waar was , hoe makkelijker deze tijd is voor mij.

Deze manier van zijn wordt steeds minder rechtlijnig en steeds een beetje meer multidimensionaal en een beetje meer zintuiglijk.  Deze twee zijn hetzelfde. Multidimensionale mensen zijn geneigd om meer op hun gevoel dan hun gedachten af te gaan.


Dus er velen van jullie hebben ongemakkelijke gesprekken met je vrienden gevoerd waain je zegt: ". Ja, ik ga naar Peru, want ik heb een buikgevoel dat ik dat moet doen".  Een aantal van je vrienden zullen je hierdoor misschien beoordelen- ze staan misschien niet achter je keuze, omdat je volgens hen volledig buiten de grens  van hun belevingswereld  handelt.

Maar vertrouw jezelf en maak je geen zorgen over wat anderen denken.

Meer en meer mensen leven nu op deze manier.  En omdat dit op grotere schaal gebeurt, veroorzaakt dat een voorwaarste druk in iedereen en dat is het collectief aarden van de energie.

Sommige uitdagingen die voortkomen uit deze manier van leven kan soms het gevoel geven dat je veel ballen in de lucht moet houden ofje hebt het gevoel dat er een miljoen gedachten door je hoofd spelen op elke willekeurige dag.

Je ziet,  de hectische toestand in ons hoofd (de constante gedachtenstroom die we kunnen hebben als we uit balans zijn) wordt ook multidimensionaal. Het gaat met je mee, totdat je eraan gewend raakt het los te laten, hetzij door middel van meditatie of andere methoden die een innerlijke rust en een mogelijkheid om terug te keren naar je kern ontwikkelen.

Spiritueel ontwaken wordt in de hoofden van mensen vaak sterk geidealiseerd. Maar het is niet altijd een gemakkelijke weg als je meer en meer ontwaakt. Ik denk dat dit een van de grote mythen op onze aarde is. Er is een veronderstelling dat ontwaken in een grotere geest, ontwaken in een grotere bewustzijn, volop  'eenhoorns en regenbogen' is. Degenen onder jullie die dit meegemaakt hebben of gaat er momenteel doorheen gaan,  weten allemaal dat je eigenlijk zo veel meer dingen begint te voelen die je misschien nooit eerder gevoeld hebt.

Een aantal punten om op te letten in je leven zijn:

Als het niet stroomt, stoppen en wachten. Wacht totdat er iets anders ontstaat. Of doe gewoon tijdelijk een stap terug. Geef het tijd en geduld of misschien door een stap terug  te doen kun je kijken naar wat je probeert te bereiken  en kun  je beseffen dat je iets anders nodig hebt.

Als je het gevoel hebt dat alles te snel gaat, vertraag dan je tempo.Want alles rondom jou beweegt in relatie tot jou en en als je je energie terughaalt, zal het tot stilstand komen.  Als je een stap terug doet, zal het tot stilstand komen en kun je heroverwegen om dat deel van je leven wel of niet opnieuw toe te laten.

Kijk uit voor geestelijke wanhoop / wanhopige gedachten als oplossing voor je  ingewikkelde gevoelens. Ben jij iemand die zichzelf op dit moment hoort zeggen: "Ik ben erg ongelukkig en als ik nu maar meer geld had, zou het opgelost zijn, of als ik gewoon die baan had, of als ik gewoon daar kunnen gaan wonen in plaats van hier ...".  Het zal op deze manier niet opgelost worden. Waar je alert op moet zijn op deze momenten is de sterke emotionele  druk die je voelt en focus daarop, in plaats van de door jou gewenste oplossing van buitenaf.

Als het een sfeer is die je niet aanstaat en je hebt vertrouwen in oplossingen die buiten jezelf liggen, weet dan dat dit wellicht niet opgaat. De verandering in de omstandigheden zal waarschijnlijk de emoties NIET wegnemen. Maar een verandering in je emoties kan wel verandering brengen in de omstandigheden om je heen.  Ga de confrontatie aan met de"ARRGH!" in jou want dat gevoel zal niet weggaan totdat je er iets mee doet. En wij als samenleving worden vaak geremd door onze boosheid.

Ik zie dit veel met mensen die de wereld willen veranderen. Het is een zeer ingewikkelde  discussie  op dit moment; omdat het nieuwe tijdperk er  vaak van wordt beschuldigd dat mensen hun kop in het zand steken.  Je hoortt constant mensen zeggen: "Nou, als je je alleen maar  focust op de liefde en het licht en je eigen energie, dan ontgaat je volledig wat er allemaal gaande is met alle problemen in de wereld, en ben je niet in staat verandering te realiseren.

Mijn ervaring en getuigenis van energie is dat het omgekeerde eigenlijk waar is. Hoe meer mededogend je in jezelf wordt en hoe meer je je openheid in de wereld kan laten stromen, hoe meer je veranderingen kan aanbrengen waar je ook gaat.  Het is een natuurlijke gebeurtenis die van binnenuit  begint en naar buiten toe uitstraalt.

Maar niemand van ons kan verantwoordelijkheid nemen voor  het veranderen van elk gebied van de hele wereld want wij zijn individuen. Dus als we als individuen richting die gebieden gaan waarvan we voelen dat we verandering kunnen realiseren, , en we voortdurend onze eigen energetische balans controleren  terwijl we dat doen, dan is de energie die we bieden aan een extern element (een andere
persoon, groep of organisatie) er een van balans.

Je ziet dit veel in de woede die activisten richten op zowel datgene dat ze proberen te veranderen als ook de mensen die ze willen overtuigen om hen te steunen en ook activist te worden. Als je iemand bent die gepakt wordt door de woede van iemand over een onderwerp waar ze je voor willen winnen,  dan ben je in diezelfde dissonante energie als zij, en dan laat je je leiden door dat zelfde gevoel van dis-empowerment en angst; want woede heeft dis-empowerment en angst in zich als energiebron.

Dat betekent niet dat ik zeg dat je geen recht hebt om die gevoelens te ervaren.  Maar wat ik je vraag te overwegen is om de gevoelens die je hebt in al hun zwaarheid te observeren. Want  ze zullen een effect hebben op je levensomstandigheden.

Het bredere perspectief dat we nu op aarde hebben - alle gratis YouTube-video's, alle  informatie die nu beschikbaar is - is geweldig maar kan ook  misleidend zijn als je niet kan onderscheiden wat voor jou wel of niet waar is. Het kan een konijnenhol zijn. Er zijn mensen die hun manier van zijn zien als "DE weg" . En deze dingen zijn ingewikkeld en kunnen misleidend zijn, omdat er geen "DE weg" is, tenzij je iets vindt dat echt voor jou werkt.

Je gaat voortdurend proberen ervaringen en delen van informatie in het leven uit te proberen die je heldere ‘ AHA momenten’ geven , die meer helderheid in je gevoelsleven geven.

Dat is multidimensionaliteit in werking, en toch vergeten we dat we multidimensionelen op aarde zijn. Dat is wat er momenteel voor ons allemaal aan het veranderen is.

In de oude wereld werd ons geleerd in het leven te staan als een multidimensionale externe kracht - je hebt een relatie met die persoon, je een baan hebt met deze persoon, je houdt ervan daar naar toe te gaan, maar het kwam allemaal van buitenaf. Het was, "Ik voel hier dingen tegelijkertijd met  deze mensen en aanknopingspunten waar ik me op richt."

Nu gebeurt het echter eerst van binnenuit in  jezelf. Dat is de kans. Realiseer eerst vanuit de innerlijke wereld.

Dit is de reden waarom velen van jullie zich een beetje vervelen; omdat je een stap terug neemt van iedereen, omdat niemand er toe lijkt te doen. Nogmaals, deze fase zal voorbij gaan. Jezal  eerst je innerlijke multidimensionale zintuigen waarnemen en als je meer gewend bent aan ze, zal je terug gaan naar diezelfe mensen en plaatsen en  een heel andere ervaring hebben.

Dus wees zo geduldig met jezelf als je kunt. Dit is voor niemand een gemakkelijk proces om doorheen te gaan. Maar op dit moment,  en in het bijzonder in de komende maanden, is het ook gevuld met veel licht.

Dus zelfs als je bepaalde donkere energieën de kop op ziet steken en de gevechten aan ziet gaan die ze aangaan om je heen, zal je merken dat als je je blijft richten op een hoger perspectief in jezelf en een hoger perspectief van de manier waarop je werkzaam bent in de wereld,  dan zal je constant doorschakelen naar meer ervaringen vanflow’.

In plaats van dat het leven moeilijk is, zul je dan in staat zijn om de dingen die je hebt te waarderen en proberen niet in de chaos te belanden en er deel van te worden.

Chaos is erg verleidelijk. Het lijkt alsof het iets is om te doen, een activiteit waar je aan mee kan doen, en het gemeenschapsgevoel in ons geeft een impuls bij de stam te willen aansluiten.

Maar zoals ik al vele maanden achter elkaar zeg , aansluiten bij de stam is niet wat de meesten van jullie willen doen.Want je bent een beetje op een punt gekomen van een grote groeiende massa mensen die leren om te leven en te voelen op een andere manier en dat kost tijd.

Dus stuur ik je veel liefs voor deze komende maand en daarnaast wil ik graag iedereen hartelijk bedanken die vorige maand gedoneerd heeft voor mijn energie voorspelling.  Het vergt  tijd, geld en energie om deze voorspellingen samen te stellen en om ze gratis aan te bieden. Dus jouw steun op dat vlak en ook alle mooie berichten die jullie insturen, maakt een enorm verschil voor ons, dit kleine team hier.  Dank jullie wel!

Als je wenst te donerenwe zullen hier een link maken naar de knop voor donaties,  alvast heel erg bedankt. (Als je wilt doneren vanuit de geschreven energievoorspelling:  er is een doneer- knop in de rechterbovenhoek van de blog pagina.)

En tot slot ben ik erg blij aan te kondigen dat mijn tweede boek deze maand uitkomt - 1 oktober - Energie Speaks - Deel 2.  Het bestaat uit gechannelde informatie over transformatie in onze snel veranderende wereld en we zullen we hier een link plaatsen naar het volgende scherm .
(Voor een link naar het boek van de geschreven voorspelling, klik HIER.)

Dus iedereen heel hartelijk bedankt.

Ik hoop jullie allemaal volgende maand weer te zien.

Heel veel liefs,

Lee xSeptember 2013 Energy Forecast - Dutch Translation
Hallo en welkom op de energie voorspelling voor september

Het is alweer twee maanden geleden dat ik een energie voorspelling deed en ik maak geen grapje - ik kan me niet meer herinneren hoe deze prognoses te doen! Maak je geen zorgen, ik kom er wel weer op maar ik wou het delen omdat ik denk dat het op dit moment een gemeenschappelijk thema is voor velen dat ze niet meer weten hoe iets te moeten doen als ze het een paar dagen of zelfs een dag niet gedaan hebben. Geheugen en om terug te gaan naar 'waar je was' lijkt verder verwijdert dan ooit voor veel mensen, omdat de dingen vooruit denderen met een enorme snelheid, zowel persoonlijk als ook collectief.

Dus vandaag, (Lee wijst op het meer achter hem) hebben we deze geweldige watermassa om ons heen want we hebben meer water energie nodig op dit moment. Het is momenteel een sterke vuur-energie op onze planeet en er is veel vuur binnen het collectief. De energieen zijn sterk en vuur is het element. Het lijkt erop dat deze energie 60% van de tijd,sterk stimuleert en druk uitoefent en de overige 40% van de tijd een tergtrekkende werking heeft.

Velen van jullie zullen de wereld op dit moment een beetje chaotisch vinden (begrijpelijkerwijs). Dit geldt met name voor alles wat we nu ervaren en waarnemen op wereldniveau; Conflict, oorlog, macht, samenleving, maatschappelijk leiderschap en autoriteit. Al deze thema's staan nu centraal op wereld niveau.. En wanneer er iets gaande is op wereld niveau, beïnvloedt het iedereen ook op persoonlijk niveau en daarom kun je deze thema's ook vertalen naar je persoonlijke situatie, vanuit het macro naar het micro niveau.

Veel van de opmerkingen die ik hoor van mensen en de ervaringen die mensen lijken te hebben zijn samen te vatten als verwarring en de wil om de manier waarop ze hun leven  leven volledig te veranderen. Het loslaten van alle ketenen / beperkingen die ze voelen. De drang om iets heel anders te doen.  Velen voelen lusteloosheid, minder energie dan normaal om dingen te doen - vooral de geaarde aspecten. Veel mensen hebben meer moeite met geaard,werk met een hoog detail gehalte dan het werk dat meer energiek, creatief, uitgestrekt is.

Als je kijkt naar wat er gaande is in de wereld, maken we momenteel misbruik van zeer oude systemen van macht en dit misbruik wordt beoordeeld door andere landen. Dan moet je ook kijken naar wat er gaande is in de overheid - wat is beledigend naar een ander land en wat is behulpzaam?  Dit is het argument dat nu gaande is. En dus moet je jezelf afvragen, wanneer iemand gezag over wil nemen van een ander mens of land, wat zijn de motieven? Zijn de motieven volledig zuiver en ze gaan om te helpen om verlichting te brengen?

Er zijn zoveel vragen. En als er nu 10 mensen rond de tafel zouden zitten, zouden er 10 zeer uiteenlopende meningen zijn over wat er gaande is in de wereld en wat er moet gebeuren. Dit is de reden waarom de geest bewijst zich op dit moment in een lastige positie bevindt, wanneer het in contact is of in communicatie met anderen - ook als het met jezelf is. Als je alleen bent en je denkt na over deze dingen, zullen de gedachten  niet altijd logisch zijn. Ik heb het al een paar maanden gezegd, dat de dingen ofwel niet veel zin meer lijken te hebben of je merkt dat je rond blijft draaien in dezelfde cirkel. Dit is te wijten aan de emotionele pijn of vernauwing onder die mentale gedachten die maar blijven cirkelen. Totdat je iets aan deze gedachten doet, zullen ze blijven rondcirkelen.  

Ik heb eerder de metafoor van een wijnfles gebruikt. Als je denkt aan een wijnfles, de hals van de fles aan de bovenkant waar de kurk zit is als het ware onze geest. De fles zelf is het lichaam en is veel breder en een stuk langer. Ds je hebt de ongelooflijke persoon die je bent, met alle gevoelens die je hebt verzameld, ontwikkeld en veranderd in je leven, en dan op dagelijkse basis toevoegingen van alles en iedereen om je heen, de zee van energie die we creëren als samenleving en daarnaast de zee van energie die afkomstig is van de Aarde zelf. We zijn allemaal in een constante energie-relatie met elkaar.

Dus chaos klinkt harder op dit moment. Het betekent dat je zult ervaren dat mensen naar je toe komen en een beetje meer “als een kip zonder kop”, en dat is oke. Je hoeft niet te boos op ze te worden, je hoeft alleen te weten hoe je hier voor jezelf mee om kan gaan.

Bijvoorbeeld, als ik op je af kom om je iets te laten doen, bijvoorbeeld zeggen, (op en neer springend voor de camera, dwingend) "Je moet dit project volgende week doen en we moeten het nu doen, we moeten het nu doen! "

Er zijn twee dingen te analyseren in wat ik net deed, het zijn mijn woorden en het is mijn energie. Mijn woorden zijn vrij eenvoudig, omdat ze kunnen ook over kunnen komen als dit: (Terloops) "Oh, je moet dit project komen doen, we moeten het nu doen. "

De tweede manier geeft je genoeg ruimte om te overwegen, en je denkt: "Hmm, wil ik dat project wel doen op dit moment?"

De eerste manier is voor velen van jullie intens en zal resulteren in dat je je erin getrokken voelt en dat kan je uit balans brengen.

Dus als iemand naar je toe komt, zoals dit (grote energie op camera) "Aaahh!", kan je reactie zijn (trekt terug) "Whoaa!", maar reageren met instemming waarbij je je op een gegeven moment afvraagt:  " Waarom zeg ik dat ik dit ga doen? '

Dus observeer zorgvuldig hoe mensen op dit moment op je afkomen want veel mensen, wanneer ze verward of wanhopig zijn, zullen veel energie uit hun eigen lichaam loslaten als ze nog niet weten hoe ze het op kunnen lossen of voelen in hun eigenlichaam. En dit is begrijpelijk want we zullen hier allemaal tot op zekere hoogte doorheen gaan, op onze eigen manier en op verschillende tijdstippen.

De gevoeligen onder jullie die zichzelf begrijpelijkerwijs een beetje verstopt hebben de laatste tijd , je zal ervaren dat als je genoeg richt op de balans in de energieën om je heen en hoe je interacteert of reageren op deze energieën heel belangrijk is.

Laten we het even weghouden van het persoonlijke en het breder bekijken op macro niveau  We hebben momenteel als mensen een echte kans om conflicten, oorlog en macht te evalueren. En dat gesprek raast op dit moment in hoog tempo  de hele wereld over, en terecht, maar wat interessant is is dat het een ander gesprek is dan we ooit hebben gehad, en we beïnvloeden het op elk moment. Dat is niet te onderschatten.

Ik wil je vragen om een moment  'energiek' met me te gaan en om een opzettelijke energie op te wekken. Als je je hierdoor aangetrokken voelt, neem dan een moment om het volgende te zeggen (hardop of in jezelf):

Ik spreek de intentie uit voor vrede, gratie en gemak op Aarde in deze tijd.

Ik spreek de intentie uit voor vrede, gratie en gemak op Aarde in deze tijd.

Door dit samen te doen, heeft een effect. Het zal een effect hebben op de Aarde en de planeet, omdat je die intentie hebt  uitgesproken en dit straal je ook it en zal . Het zal effect hebben op wat je doet. Het is n echt tijd voor verandering.

We praten graag over verandering. We zeggen, "Oh ja, verandering zou mooi zijn." En dan gaan we een lijst maken en plannen maar zijn we er eigenlijk wel klaar voor om die die stap naar verandering echt te nemen?

Ik heb de laatste maanden in vele energie voorspellingen gesproken over de opkomst van intimiteit, de opkomst van verbinding in onze wereld. En alle gedachten over deze structuren en vormen in ons werk, onze relaties, onze ideeën over wat we dachten dat het huwelijk was, wat we dachten dat een vriendschap was, wie we dachten dat we waren, zijn aan het veranderenen daarmee is het ook  mogelijk meer jezelf te zijn en meer aanwezig en intiemer in je eigen leven.

En als mensen dat gaan doen is er natuurlijk veel dat door je heen gaat zoals schuld, schaamte, angst om andere mensen pijn te doen. En als je zelf,stappen onderneemt om in een positie te komen dat je een beter gevoel geeft dat je altijd gewend bent kan het een gevoel oproepen van  "Ik laat deze of die persoon vallen". Ik zou willen argumenteren dat  je mensen laat vallen door aanwezig te zijn maar  niet volledig aanwezig. En dit komt van iemand die vele voorbeelden heeft waar ik dat zelf in het verleden heb gedaan,  Dus zal ik jou niet beoordelen en mezelf ook niet te beoordelen. Ik veroordeel niemand van ons. Ik zeg alleen dat dit het nieuwe paradigma is voor ons als mensheid en hoe we willen leven in een, meer oprechte en verbonden manier.

Dit is echt een cruciaal moment in de geschiedenis van de aarde in termen van hoe maken we, of maken we deze overgang als een volk in deze nieuwe wereld?

Persoonlijk spelen er voor mij twee dingen hier. Het is de persoonlijke verantwoordelijkheid voor de situatie in de wereld en hoeveel van mijn tijd ik daaraan besteed en dan is er ook het feit dat wij allemaal gewoon simpele mensen zijn die hier zijn voor de ervaring die we opdoen - en we weten nooit wat er morgen komt dus leef vandaag op de best mogelijke manier.

Want hoe meer je kunt leven vanuit een goede balans, hoe meer je die energie de wereld in kan stralen en daarmee kun je echt een verschil maken. Allemaal heel naturlijk vanuit jezelf, zonder te forceren, zonder te vechten.

Er is nu veel strijd gaande. Sommige van jullie zullen dit gebruiken om conflicten uit het verleden in jezelf op te lossen. Je kan berouw tonen over conflicten die je in het verleden hebt gehad. Je zou om vrede te sluiten contact kunnen zoeken met  iemand die je jaren niet gesproken hebt. Conflict ligt momenteel onder de microscoop. Dus als je niet veel te maken hebt met de buitenwereld en je bent heel alleen, wees dan gewaarschuwd dat je toch deze energie kan ervaren. Als je veel conflict in jezelf ervaart, concentreer je dan op dingen die vrede en expansie brengen. Het gaat niet om vermijden.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat als je het gevoel hebt vast te zitten en je bklijft in hetzelfde kringetje ronddraaien, wanneer je niet in contact met de gemeenschap bent (als je geïsoleerd bent), zal je energie niet op dezelfde manier stromen als wanneer je onder de mensen bent.

.Dit kan goed zijn om je weer in balans te brengen maar  als je gevoelig bent en de enerie van de wereld sterk ervaart (en dat is waarom je je hebt teruggetrokken), vergeet niet dat dit door onze muren heenkomt, het komt van onder uit de Aarde . We hebben een illusionair geloof dat wanneer we opgesloten in onze kamer zijn we afgesloten zijn van de rest van de planeet, en natuurlijk zijn we dat niet. We staan er middenin met de muren om ons heen en alles wat er buiten die muren gebeurt.

Dus heb vrede met jezelf deze maand.

Vind die gebieden waar je geen vrede mee hebt. Of het nu is dat je nog geen veranderingen hebt gemaakt in die gebienden waar je verandering in wou maken ofdat het is dat je jezelf veroordeelt, heb vrede met die gebieden en zien wat je kunt doen.

Tot slot, wanneer er dood of vernietiging energieën die je bedreigen of sterk om je heenzijn  (zoals op dit moment op onze planeet) is er altijd het tegenwicht van een enorme leven / geboorte energie. Dit is het wiel van het leven

Een groot aantal van jullie zal een golf van creativiteit en passie voelen die je misschien een hele tijd niet gevoeld hebt. En ook door je tijdelijk terug te trekken van de chaos zal je ruimte te vinden om je creatief en productief te uiten. Of dat de creatie is van iets wat je doet om de omgeving te helpen, of iets wat je doet om mensen te helpen groeien of mensen te vermaken, het maakt niet uit – zolang je door jezelf en door je lichaam  het leven deelt met de aarde en dat heltp alles in balans te brengen op dit moment.

 Veel liefs, ik hoop dat je een geweldige maand hebt en ik kom terug met een voorspelling in oktober.

En voor degenen die meer willen weten over wat ik doe, The Portal is een lidmaatschap club die we een paar maanden geleden gelanceerd hebben. Het was een fantastische ervaring voor mij en het team en ook voor de leden.

Ik doe elke maand een live vraag en antwoord uitzending en leden krijgen niet alleen mijn laatste opname - deze maand is dat "Intuïtie en jij" uit Engeland en Manchester die ik deed in juli - maar ook het werk van andere deskundigen en een heel forum om je ideeën en je ervaringen te delen

Ik hoop een aantal van jullie daar te zien en anders zal ik jullie allemaal weer zien in oktober.

Veel liefs. Bye bye.
Lee
x


Energievoorspelling maart 2013 - De opening naar jouw multi-dimensionaliteit.


Hallo iedereen en welkom bij de Energie Voorspelling van maart,

Het is iets na 8 uur ‘s morgens hier in Colorado waar we sneeuw hebben en waar we vogels hebben, die heel erg blij zijn om te ontwaken (vogelzang te horen). En 'ontwaken' is een sleutelwoord deze maand. Hoe wakker voel jij je de laatste tijd?

Sommigen van jullie zullen het gevoel hebben alsof je door een struik achteruit wordt terug gesleept , zoals we zeggen in Engeland, en sommigen van jullie zullen zich zeer levend voelen. Deze energie dans is al jaren bezig en ik heb er al jaren over gesproken, net als veel andere mensen.

Sommige van de symptomen die je op dit moment zou kunnen ervaren zijn:

  • een gevoel van hyper zijn
  • een gevoel van overprikkeld zijn
  • Gevoel dat zo veel aan de hand is dat je het gevoel hebt geen verstand meer te hebben.

Dit is een groot geschenk, als je je gedachten en hoofd verliest. Ik hou ervan mijn verstand te verliezen. (Lachend)

Maar op dit moment zijn we aan het praten en moeten we het verstand gebruiken om toegang te krijgen naar wat het is waar we naar kijken.

En dit is hoe we zijn opgegroeid. Dit is hoe we tot nu toe grotendeels zijn getrained, vooral in onze westerse samenleving. We zijn getraind om zo veel als we kunnen te ontvangen via het verstand.

Het is niet dat er geen lichamelijke of zintuiglijke genoegens op aarde zijn, want die zijn er en we hebben het allemaal meegemaak. Maar een groot deel van onze interactie, intimiteit, relatie, begrip en onderwijs in onze westerse maatschappij is gebaseerd op dit deel van ons – het verstand.

En dus neem je de woorden en het onderwijs in je op via je hoofd en zo filtert het naar beneden door het lichaam. En afhankelijk van hoe helder je verstand de woorden interpreteert, zal de filtering  meer of minder snel door je lichaam gaan.

Het filteren is een ervaring die we op dit moment allemaal ervaren.

Dus sommigen van jullie zullen misschien bewust mediteren en anderen zullen misschien  bewust gezond eten. Sommigen doen misschien meer beweging en sommigen zullen af en toe stilstaan  om te kijken naar specifieke dingen uit  je verleden die zich lijken te herhalen of wat lijkt je te achtervolgen.  Sommigen van jullie zullen het gewoon via dromen doen of gebruiken dromen bewust om intenties neer te zetten.

Maar ongeacht waar je voor kiest om je op te concentreren, we zitten allemaal in hetzelfde proces van overgave aan deze filtering en upgrading.
 
De energiegolven die nu door en over onze aarde, onze planeet gaan zijn eigenlijk universele energiegolven waarvan wij op het ontvangende eind zitten en in het midden van de storm. Deze energiegolven hebben hun eigen specifieke pad enhebben een grotere emotionele en, als bijprodukt, psychologische invloed op ons dan we ooit hebben meegemaakt.

Tijdens deze energievoorspellingen voel ik me vaak als een langspeelplaat die blijft hangen want er zijn zoveel dingen die ik keer op keer bespreek en herhaal  maar dat is omdat de symptomen zich herhalen. Wat je zou moeten waarnemen is dat je verandert door de beleving van de symptomen.

Dus als je een lange tijd het gevoel hebt vast te zitten, dan is het waarschijnlijk dat je echt vastzit. De vraag is wat doe je met dat gevoel vast te zitten? En ik weet dat velen van jullie boos op jezelf zouden zijn en je zal afvraagt wat je fout hebt gedaan.

Probeer dat nu te zien als het oude paradigma. Als er een spirituele leraar of persoon is die probeert om je te vertellen dat je verkeerd bent, of vastzit, of weerstand biedt, herken dan dat dit oud is. Maar als het goed voelt om die dingen te horen of als het je in beweging brengt, dan is dat goed, misschien is dat dan wat je moet volgen.

Maar over het algemeen is het effect hiervan alleen dat het ons kleiner maakt, het belemmert onze potentiele groei. En de reden waarom we hierna luisteren is omdat we in ons verleden geleerd hebben dat dit ons patroon was, het patroon van jezelf klein maken omdat we gekleineerd of beoordeeld werden door anderen en bang waren wat anderen van ons zouden denken. Dus werden we elke keer een stukje kleiner als er iets negatiefs op ons losgelaten werd.

Dus, de handeling van het ontwaken, dat is een 'doen', voor degenen onder ons die hier door heen gaan, is de handeling van het bewustzijn. En het jezelf toestaan ​​om bewustzijn toe te laten over jezelf en je patronen door te vragen, "Ben ik altijd negatief over mezelf nadat dit gebeurt? ' of ' Heb ik altijd de neiging om het gevoel te hebben in te storten nadat er iets goeds is gebeurd?’.  Ondervraag dat patroon gewoon en word je bewust van het antwoord. Omdat elk patroon kan veranderen.

Het gaat niet om jezelf te dwingen om te veranderen of jezelf te bekritiseren omdat je niet zo snel verandert als je zou willen. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van het toestaan ​​van de mogelijkheid van verandering in plaats van de stem in je hoofd te laten vertellen wat wel en niet gebeurt. Want die stem in je hoofd is erg klein – heel erg klein.
Onze energievelden als menselijke wezens zijn breed en hoog. Dus je ziet mij op dit moment als een fysieke gestalte maar ik ben veel breder, strek uit rondom mijn lichaam en jij ook. Breed en hoog.

Het deel van ons dat ons verstand is, is echter erg duidelijk gelokaliseerd. Dus, wanneer je vooral met woorden te maken hebt, kijk je naar de verwerking van woorden door een heel klein deel van jezelf.

Dit is de reden waarom zo velen van jullie onlangs het gevoel gehad hebben dat je niet meer bij je hoofd en verstand kan komen zoals je vroeger kon. Dit is een groot goed, (tenzij je natuurlijk bepaalde verstandelijke/ rationele dingen gedaan wil krijgen).

De reden dat velen hun gedachten nu ontruimen, is dat het daar overstimulerend is op dit moment.  Als mensen zijn we nu meer aan het openen voor multi-dimensionaliteit en dus wat er gebeurt is dat ons verstand sneller en met grotere intensiteit werkt dan ooit tevoren door middel van een proces van filtering, het organiseren en beoordelen van wat er gaande is in ons en voor ons.

Bijvoorbeeld, 10 jaar geleden zouden velen van jullie misschien een week of twee nodig hebben voor een probleem dat je had. Nu handel je dat nog af voor het ontbijt en kan je na het ontbijt doorgaan met iets anders.

Het is moeilijk voor ons om de snelheid van het leven te volgen, omdat we met het leven meebewegen met het leven en geleidelijk door de veranderingen heen gaan. Maar als je echt stil staat en jezelf vraagt "Is het waar dat ik veel sneller vooruitga dan 3 tot 5 jaar geleden?" De waarheid is dat je inderdaad sneller gaat maar ik hoor diegenen van jullie die momenteel het gevoel hebben vast te zitten dat in twijfel trekken, wat begrijpelijk is.

Wat ik jullie zou willen vragen is om jezelf toestemming te geven het gevoel van vastzitten los te laten. En het enige wat je hoeft te doen om dit proces te beginnen is om te zeggen: "Ik sta mezelf toe om dit los te laten."

Lichamelijke ziekte is enigszins anders dan het gevoel emotioneel of psychisch vast te zitten. Het is zeker niet onveranderlijk maar het is een langzamer proces. Het lichaam is in het algemeen  trager dan je energieveld, je gedachten, je emoties. En zodra er iets ingebed is in het lichaam, kan het tijd nodig hebben om het fysieke genezingsproces te doorlopen.

Dus als je lichamelijk ziek bent, veroordeel jezelf dan niet en zie het niet als een falen. Dat is iets wat je op dit moment kiest om te ervaren in de grotere context van het leven - het perspectief van de ziel.

Maar natuurlijk het micro-nivo, het deel van ons dat slechts een mens is, vergeet over de ziel en de evolutionaire reis en dat die manier om dingen te zien pijn, schaamte en schuld, oordeel kan laten bewegen en oplossen - allerlei negatieve gevoelens en gedachten door je heen kan laten bewegen.

En al deze zwaardere energieën zijn gewoon bij ons binnengekomen en tot ons genomen.

Bijvoorbeeld, baby's die ter wereld komen hebben een zielsgeschiedenis en ze hebben een zielenpad, maar ze hebben op dat moment nog geen sterke emoties opgenomen behalve de emoties van hun moeder,en haar lichaam waardoor ze op aarde kwamen. Dat kan op zichzelf heel veel zijn maar het punt dat we hier willen maken is dat we terug kunnen werken vanuit wat we hebben opgenomen en geworden zijn. Het kan allemaal losgelaten worden als je de belemmeringen die je ervaart kan identificeren.

Hier is echter een waarschuwing als je jezelf hoort zeggen ". Ik wil alles in mijn leven veranderen, ik wil gewoon mezelf veranderen".  De vraag die je jezelf dan moet stellen is “waarom”.

Want wat is er mis met je? Je bent een prachtig mens die elke dag zijn zijn uiterste best doet om het beste uit het leven te halen wat er onder die specifieke omstandigehden mogelijk is. En daarnaast ook geven wat je kunt aan de mensen om je heen, ter waardering van die relaties en het feit onderdeel te zijn van het levenswiel op deze mooie en soms gekke, krankzinnige planeet.

Dus wees goed voor jezelf.

Onthoud ook dat de meeste van de stimuleringsmethoden om ons heen, of het nu het internet, de media, of andere informatiebronnen zijn, gebruiken woorden om energie over te brengen. Het is nu tijd dat je zelf bepaalt wat elk stukje informatie je energetisch vertelt/stuurt.

Wat neem je in en hoe voelt het?

Bijvoorbeeld, er kunnen hele negatieve accenten worden gelegd op dingen die gebeuren in de wereld. En ik heb het niet over rampen of wat wij tragedies zouden noemen. Ik doel meer op dingen die worden gecreerd, dingen die niet zijn zoals ze lijken door de manier waarop ze worden voorgespiegeld.

Dit gebeurt de hele tijd. Want we zijn allemaal individuen en we hebben allemaal onze eigen persoonlijke filters. En dit is waarom je moet terug komen tot je eigen kern en je eigen lichaam en je afvragen is wat ik voel waar?

We hebben een gezamenlijke ervaring, en als we ontwaken leren we om meer te delen, meer te geven en meer onderdeel te zijn van het levenswiel (in plaats van het individueel egocentrische zelf). Maar hierbinnen zijn we ook nog steeds binnen onze persoonlijke energievelden en binnen ons persoonlijke lichaam en we moeten erop vertrouwen dat we op elk moment kunnen onderscheiden wat goed voor ons is.

En, hoe eerder we daarop vertrouwen, hoe meer we beginnen te vertrouwen,
"Oke, vandaag heb ik iets gezien dat ik zou kunnen verbeteren." Of, "Ik wou dat ik vandaag de duidelijkheid of het inzicht had dat ik laatst had, zodat wanneer ik in de moeilijke situatie van vandaag was, het beter had kunnen doen."

Maar nogmaals, dat is een prima manier van kijken naar dingen zolang je niet te sterk oordeelt over jezelf.  Want oordeel maakt en houdt ons klein.

Als je simpelweg kan leren vertrouwen op wat er binnenin je gebeurt in je leven, zal je op een natuurlijke manier door je eigen spiraal van evolutie gaan en blijven groeien.

Dit kan soms lastig zijn, omdat het kan betekenen dat bepaalde dingen die je eerder van jezelf veroordeelde, nu gevraagd wordt jezelf daarop niet te veroordelen. En dat is voor velen van ons vaak de laatste doorgang naar het loslaten hiervan.

Er waren bepaalde dingen in mijn leven die ik toen ik in de 20 was erg streng zou bekritiseren over mezelf. In dit huidige decennium rond mijn 30-er jaren ben ik begonnen met het leren om gewoon te vertrouwen op wat ik ervaar. Deze leidraad werd me aangereikt en het is interessant hoe met dat puzzelstukje op zijn plaats, alles veel sneller ging voor mij wat me de mogelijkheid geeft dingen veel rustiger te ervaren ongeacht wat er op dat moment om me heen gebeurt.
Dit betekent echter niet dat je immuun bent voor emotie en het betekent niet dat je immuun bent voor het voelen van verdriet of medeleven voor wat er om je heen gebeurt, maar het betekent dat je een groter gevoel van ruimte in je eigen lichaam hebt, omdat je zo veel van de ingenomen invloeden die je gevoed hebben of waarin dat je geloofde maar die niet echt vertegenwoordigde wat van jou was, hebt losgelaten.

Laten we nu een moment nemen om samen te kijken naar waar en hoe je jezelf kan lokaliseren in je lichaam.  

Neem je ​​hand, links of rechts en plaats het op je hartchakra (het midden van je borst). En neem dan de andere hand en leg hem voorzichtig op je buik.

Neem een moment om gewoon ontspannen te ademen en vul je buik. Voel de adem in en uit gaan door deze romp, dit lichaam van jou.

En als je dit lichaam was vergeten tijdens het hiernaar kijken of het lezen, wordt je daar dan bewust van. In je hoofd was je aan het luisteren naar mijn woorden, je was aan het luisteren naar je eigen reacties op en gedachten over mijn woorden, en merk op hoe je daardoor deze prachtige torso onder je hoofd vergeten was.

Het gaat overal met ons naar toe. Het hele lichaam is altijd bij ons. En het is waar dat als je op reis in je geest of je hogere bewustzijn gaat dat je soms je lichaam vergeet.  

Maar er is een perfecte ontmoetingsplek tussen lichaam en bewustzijn, er is een brug. Dat is waarom we dingen doen zoals deze oefening. Dat is waarom we bewegen en zorgen voor ons lichaam. De brug ligt in het vinden van het ankerpunt tussen geest en mens. En vanaf die plek kun je echt creëren waarom je hier bent.

Dus gewoon ademen, terug naar de romp.

Laat jezelf voelen hoe je handen liefde naar en door je lichaam sturen. Je kunt dit op elk gewenst moment doen en we vergeten om het te doen.

Misschien wil je in jezelf zeggen, "ik hou van mezelf, ik hou van deze wereld."

Is het moeilijk om dat te zeggen dan is dat oke. Je kan het dan toch proberen te zeggen en het zal iets in beweging brengen voor je. Als het niet goed voelt het te zeggen, zeg het dan niet.

Doe het niet omdat ik het gezegd heb als het niet goed voelt.

Dit is een van de andere belangrijke aspecten waarna we gekeken hebben vandaag. Er zijn overal mensen zoals ik die praten en je informatie geven. Wat vind je ervan?

Dat is echt belangrijk. Want er zullen een aantal dingen die zijn gewoon perfect voor je zijn en een aantal dingen die niet voor jou bedoeld zijn.

En in plaats van een gevecht aan te gaan of te twijfelen aan wat het is dat je hoort of de andere persoon en hun perspectief / informatie te willen veranderen, kun je jouw vooruitgang in leven houden door gewoon verder te gaan.

Dit is de reden waarom argumenten meestal schadelijk zijn voor je vooruitgang. De uitzonderingen zijn oplossingsgerichte argumenten waarin je jezelf leegmaakt van een moeizame relatie met iemand, of wanneer de persoon met je in discussie gaat je de mogelijkheid geeft om onderdrukte emoties uit het verleden los te laten, maar ook dit zijn slechts tijdelijke stappen op het pad in plaats van gewoonten binnen ontwaakte relaties .

Velen van jullie hebben gemerkt de de argumenten binnenin delen van jezelf steeds sneller gaan . Het is soms een gekkenhuis in het verstand van ons - zo veel stemmen en adviezen. Dit komt omdat er nu zoveel aspecten en stemmen aan je getoond worden, en het is geweldig - je kunt ze gewoon allemaal observeren n en zien hoe druk het daarboven is in het hoofd wanneer het loslaten plaatsvindt.

In maart, doe het rustig aan en vertraag je levenstempo zoveel als je kunt. Ga zo langzaam als je kan.

Als het horen van die suggestie je bang maakt, weet dan dat adrenaline en angst een deel van jouw snelheid bepalen.  En probeer die angst/adrenaline te kalmeren of verplaatsen om het zo de macht te laten verliezen die de angst gedachte heeft.

Als mijn suggestie goed voelt en je blij maakt - blijf vertragen en langzamer gaan.

Je ziet er is nu zoveel in beweging en met hoge snelheid, dat als je er in verstrikt raakt, het je uit balans kan brengen. De maand maart gaat hier heel sterk over - het stabiliseren en aarden van jezelf om te kunnen creëren.

Mijn instinct zegt me dat de tweede helft van maart intens zal zijn op een manier die we nog niet hebben meegemaakt in de afgelopen weken. En het gevoel daarbij is dat externen in onze wereld de focus van deze intensiteit zal zijn.

Velen van jullie zijn al in resonantie met wat er aan zit te komen want we staan nergen los van. Wij worden voortdurend beïnvloed door alles wat er gaande is op deze planeet en daarbuiten. We zijn er gewoon niet altijd bewust van.

Dat is de reden waarom de multi-dimensionale zelf nu meer bewust begint te worden van alles wat er aan de rand van je energieveld (en daarbuiten) gebeurt in plaats van alleen maar gericht op de gelokaliseerde zelf. Het ontwaken van de gelokaliseerde of 'kleinere' zelf lost op en zuivert delen van jezelf die je opgenomen hebt in reactie op andere ervaringen. En tot dat ontwaken plaatsvindt, kan de multi-dimensionale zelf niet helemaal geopend worden.

Dus, nog een laatste ademhaling, terug naar de romp.

Laten we gewoon allemaal blijven ademhalen. De geboorte van de nieuwe-wereld blijft doorgaan en je kunt kijken vanaf lange afstand en je kunt zeggen dat we in een verschuiving zitten en je kunt jaren vooruit kijken en je kunt jaren terug kijken.  

Of zoals de vogels kun je, in een enkel moment, de zintuiglijke aard van je leven ervaren en die innerlijke zintuigen ontwaken om zo je multi-dimensionale zelf te laten ontwaken.

Vergeet niet deze fysieke her-aarding. Het is een heel eenvoudige oefening. Je kunt het heel makkelijk meerdere malen per dag doen en het zal je terugbrengen naar je lichaam en neemt de energie focus weg van het hoofd wanneer het daar druk is.

Tot volgende maand iedereen, heel veel liefde en pas goed op jezelf.

Lee

X


February 2013 Energy Forecast
Transcribed from Lee's spoken word video message


Dag allemaal,

Welkom bij de energievoorspelling voor februari 2013. We hadden in januari een onderbreking van de maandelijkse energievoorspellingen vanwege de jaarboodschap die ik gemaakt heb-2013 ‘het Jaar van de Gemeenschap’.
Het was dus een interessante maand om mee te maken. Iedereen heeft deze indrukwekkende dagen op een bepaald niveau ervaren, sommigen hebben het ervaren als vertroebeld, intens en sommigen half slapend. Daar zijn een paar redenen voor.
Één van de dingen die ik altijd aangevoeld heb  over wat er zou gebeuren na 21 december is de grote vraag van veel mensen “wat nu”?"  – want veel mensen hadden iets verwacht  op die dag, hoewel velen van ons besproken hebben dat het geen ééndaagse  gebeurtenis zou worden. Maar nog steeds weet niemand van ons als mens zijnde met zekergheid wat er zal gaan gebeuren en dus was en is er nieuwsgierigheid. En zelfs binnen de psyche van degenen die niet in het idee van geestelijke of spirtuele verandering gelooft, had 21 december een betekenis .

Dit, gecombineerd met de vakantie, raakte iedereen enigszins gedesoriënteerd en sommige mensen gedesillusioneerd. Heel veel mensen stortten in op energetisch niveau, tijdens de eerste twee weken van januari, of zelfs langer.

Gisteravond vooraf aan de opname van dit bericht, voelde ik in om  te zien wat één van de thema's voor de komende maand zou zijn. Normaal gesproken krijg  ik woorden en begrippen door en daar kreeg ik er vanmorgen ook een paar van, die ik zo zal delen, maar gisteravond kreeg ik een  beeld door.

Het beeld illustreerde dat dit een keerpunt voor ons was – de overgang van januari  naar februari, maar we zullen het echt  gaan voelen in februari. Hieraan voorafgaand, in de afgelopen jaren hebben we als mensheid de energiegolven veel meer als verticaal ervaren  dan dat ze nu zullen worden. We zijn nu in een meer horizontale periode aangekomen. Ik zal dit uitleggen.

Als je aan een koffiezetapparaat denkt , zo’n cafetiere waarbij je alle koffie naar beneden drukt en de koffie en het water in het glas samenperst,  wat wij voorheen voelden was een (energitisch) op-en-neer drukken, dat vergelijkbaar is met dit proces. Het was dus een snel duwen en samenpersen van dingen die wij moesten veranderen of oplossen .  Dit werd vaak vertaald in fysieke gezondheid, wat een reden is waarom  zoveel mensen in de afgelopen maanden ziek zijn geweest. Dit is één manier om zware en oude energie op te ruimen en los te laten.

We zijn allemaal een beetje anders. Sommigen van ons verwerken processen meer  emotioneel, anderen  meer fysiek of meer mentaal en meestal verwerken we deze allemaal tot op zekere hoogte op een bepaald moment.  Het verschil dat we in de komende energiegolven zullen gaan ervaren is meer een horizontaal proces. Het is grappig want terwijl ik dit zeg, voel ik dat een heleboel  van jullie denken, "Oh God, niet nog meer." (gelach) Ik ben bang dat we nog steeds als mens zijnde op aarde door de menselijke transformatie gaan , waarvan we altijd geweten hebben dat dit op zijn zachts gezegd kleurrijk zou zijn.
Deze nieuwe 'horizontale' ervaring zal de manier waarop we dingen verwerken iets veranderen. Voorheen werden dingen razendsnel in ons gelanceerd, die we moesten loslaten en vaak was dit intens, snel en kwam het als een totale verrassing.  Degenen onder jullie die de afgelopen jaren veel gewerkt hebben aan het ontwikkelen van je bewustzijn, hebben een verhoogd begrip van de gebieden in je rondom angst en beperkingen maar ook de delen van jou waarvan je kan zeggen dat ze erg open en toegenomen zijn.  Bijvoorbeeld,  sommigen van ons zijn erg goed in het stoer en dapper zijn op sommige vlakken maar op andere gebieden hebben we veel angst en beperkingen en merken we, "Oh, ik ben hier met een energie patroon bezig dat me remt en tegenhoudt".

Met betrekking tot  sommige van die cycli en gebieden die jenu hebt geïdentificeerd, geeft deze nieuwe horizontale energie je de gelegenheid ze verder te openen en onderzoeken.  Er zullen dus minder schokken worden ervaren en er zal meer bewust gewerkt kunnen worden met deze gebieden.

Laten we zeggen dat het snel veranderende karakter van je relatie, je partnerschap jouw angst is. Je bent hier al een jaar omheen aan het draaien  en het is zeer intens  geweest.  Je zal nu in staat zijn om vanuit een veel breder perspectief te zien wat  er veranderd moet worden in de relatie.  Het kan zijn  dat de relatie zijn tijd en doel gediend heeft, of dat je je vasthoudt aan dingen waarvoor je je kan openstellen zodat de relatie voller en rijker wordt.

Maar de ruimte van deze horizontale energie zal het anders doen voelen. In plaats van het gevoel dat je het slachtoffer bent geworden  of ergens in geforceerd bent dat je niet zag aankomen,  zal de ruimte je  veel meer vrede en rust geven rondom sommige van deze gebieden door  minder kritiek, minder angst en minder een gevoel van de ogen te sluiten voor  deze gebieden.

Dit doelt echt op meesterschap dat beschikbaar is voor diegenen onder ons die met bewustzijn en inzicht werken, maar deze energiegolven zullen ook heel duidelijk over het brein spreken.
Het brein is een duidelijke sleutel en een duidelijke aanwijzing. En het brein is in de verschillende gebieden van zelfontwikkeling en spiritualiteit ten onrechte gedemoniseerd en gezien als een schurk en  een vijand. Het probleem van het brein als een vijand of schurk  te zien, is dat de gedachten van het brein altijd op een of andere manier met je verbonden. Zo is er altijd een zekere emotie in je of een oude ervaring die pijnlijk of moeilijk  was waardoor je een alliantie met je gedachten aanging.

Dus als je een alliantie met je gedachten hebt gemaakt toen je door iemand afgewezen was, zal je brein je de volgende keer dat je in eenzelfde situatie bent waar je mischien opnieuw afgewezen wordt   waarschuwingsgedachten sturen om je te stoppen, zodat je niet weer die pijn hoeft te ervaren.
We weten dus nu dat dit een valkuil is en we eigenlijk gewoon moeten voelen wat er van binnen in ons leeft zodat het kan openen en transmuteren. Want elke wond of elk gebied waarin we beperkt zijn, weerhoudt ons van volledig onszelf te zijn en te leven  met meer plezier en meer gemak.

Of je nu iemand bent met miljoenen dollars die in een landhuis woont of dat je iemand bent die heel weinig heeft en in een lemen hut woont, de levenservaring is universeel. En het is meestal zo dat diegenen van ons in de westerse samenleving veel harder moeten werken om weer met onszelf in contact te staan dan degenen die eigenlijk een heleboel minder hebben maar nog meer in contact staan met hun zintuigen en niet leven in zo’n overstimulerende, technologische omgeving.

Als je  met het brein en de gedachten gaat werken,  zijn hier wat tips van mij:

Als je merkt dat je gedachten op een dag zeer hectisch zijn, bijvoorbeeld, je merkt dat je last hebt van jouw gedachten en al je aandacht gaat daar naartoe . Misschien zegt het brein, "ik maak me zorgen over geld en wat als ik die baan niet krijg en wat als dit, wat als dat…"

Ten eerste, al die dingen zijn eigenlijk gewoon "wat-als" vragen en het brein’s  "wat-als"  gedachten zijn gewoon angsten voor wat in de toekomst wel of niet kan gebeuren en dit is meestal op basis van het verleden. Maar deze gedachten en zorgen over de toekomst worden een stuk minder belangrijk wanneer je bedenkt dat een ieder van ons op elk moment zou kunnen sterven.
Dus allereerst moet je mentaal leren begrijpen dat het hebben van  zorgen  een non-waarheid is.  Het is een patroon gebaseerd op angst en ongerustheid dat van binnenuit het lichaam komt. Deze gedachte is dus  niet de vijand. Deze gedachte is verbonden met de angst en instabiliteit van binnen dus als je deze emotie kunt identificeren en ermee kan werken gaan de gedachten weg. Je weet dat dit waar is omdat wanneer tevreden en gelukkig bent, geen van deze gedachten aanwezig zijn.
Dus als je jezelf betrapt op het hebben van heel veel gedachten, kun je in die gedachten cyclus blijven hangen, die uren kan duren en je in een lage virbatie houdt, of je kan het tijdig signaleren, analyseren wat er gebeurt en dan de gedachten en ook de gevoelens in het lichaam herprogrammeren.

In het voorbeeld dat ik zojuist gaf-je hebt zorgen over geld, over een baan- luister dan gewoon naar je lichaam en vraag : ‘wat voel ik? Welke gevoelens creeren deze gedachten?’ En je zal een verbaal antwoord krijgen of gewoon een gevoel door je aandacht niet langer op je gedachten te richten. Je zal dan wellicht waarnemen dat je vrij gespannen bent of behoorlijk bang.  Haal dan eerst diep adem en laat het lichaam kalmeren, breng het tot rust. Vervolgens kan het helpen om het gevoel te veranderen door er een affirmatie voor te formuleren.  

Dus  bijvoorbeeld als angst het gevoel was, kun je zeggen, "Er is niet iets om bang voor te zijn. Ik hoef niet bang te zijn. Ik laat deze angst los." Of elk ander woord dat goed voelt voor jou. De reden waarom het belangrijk is om iets uit te spreken (of ze in jezelf te zeggen als je in een openbare ruimte bent of je voelt je ongemakkelijk) is dat je hierdoor andere woorden die in je gedachten en hoofd omgaan kan herprogrameren.  
Zodra je merkt dat je vastzit in gedachten, neem een pauze van een paar minuten en laat je lichaam rustig ademen en stoppen.  En zelfs al doe je alleen dit, zelfs als het tijd kost om je gedachten te herprogrammeren,  zal je merken dat je van binnen meer ruimte krijgt en afstand kan nemen van datgene waar je mentaal door geobsedeerd bent. Omdat de obsessie van het energie-lichaam naar het brein en het probleem is verplaatst, is het brein altijd een "full stop". Maar als je terugkeert in je lichaan en het gevoel opruimt en loslaat, dan zullen de gedachten verdwijnen.

Voor velen van ons is dit een tjd om meer aandacht te besteden aan het herontwerpen en hertrainen van onszelf. Als mens gebruiken wijj patronen en hebbenwe  ook vaste patronen in relaties die we met andere mensen hebben en ja, je kan mediteren en andere spirituele oefeningen doen zoals yoga, al deze dingen kunnen helpen maar wanneer je belemmerende gedachten hebt,  is  één van de snelste manieren om deze los te laten jezelf opnieuw te programmeren door andere woorden, positievere woorden die je zelf kiest.

En je zult zien dat als je dit oefent in een periode van dagen en weken, zal het je niet alleen maar opluchting en hulp bieden op dat moment.  Je zal jezelf ook her-trainen in het hebben van ruimere gedachten en gevoelens, zodat je niet meer in de beperkingen vastloopt.

De reden waarom ik me hierop deze maand zo sterk richt is de boodschap die ik vanmorgen kreeg . Deze maand is een maand waarin we echt kunnen leren onszelf en onze levens te vertrouwen  en meer ruimte kunnen creëren voor onszelf.  Maar het zal een zekere inzet van ons vragen. (Gelach) en weer hoor ik een heleboel van jullie zuchten, "Bah, echt?"

En als dat is zoals jij je voelt, dan moet je die gedachte herprogrammeren.  Het is OK om moe en uitgeput te  zijn en het is prima deze maand in te gaan met de gedachte  dat je niet zoveel wilt gaan doen. Maar een gedachte  die negatief is over je eigen mogelijke transformatie is een gedachte die hergeprogrammeerd moet worden.

 Als je moe en uitgeput bent, zorg dan goed voor jezelf. De meesten van ons zullen een verbreding zien van de ruimte die we in januari hebben ervaren. Velen van ons hadden de ervaring dat we na de intensieve en donkere dagen sterker en met meer helderheid terugkwamen en meer berustend en in vrede met alles oms ons heen en in onszelf.

We leven in een tijd waarin geweld en angst veel vaker onder de aandacht worden gebracht. En het escaleert rondom ons. Het is belangrijk dat je zowel jezelf centreert rondom deze tekenen van geweld maar ook je grens bewaakt en uitspreekt over hoe jij vindt dat we als mensen zouden moeten samenleven op deze planeet.  In plaats van alleen maar te lijden onder alle leed wat je om je heen zien.

Het is belangrijk om dat interne vuur, die passie te vinden. En je kunt deze passie vinden door jezelf minder gijzelaar van de angst te maken. En door deze maand te werken met het brein en je gedachten  zul je ervaren dat je snelle veranderingen kan aanbrengen in de oude angsten die je had en ook een deel van de collectieve angst die op dit moment rondom ons voelbaar is.

Zoals altijd, wees goed voor jezelf, goed voor anderen, maar vergeet niet dat alles begint bij jezelf. En ik weet dat de meesten van jullie die hier naar luisteren de neiging hebben zichzelf te verwaarlozen en de focus te richten op het geven van energie aan anderen. Of dat is de grootste meesterschapsverandering  geweest in de afgelopen jaren.

Blijf dus alert op het weten wanneer je alleen moet zijn. Weten wanneer je niet kan zijn waar je zou moeten zijn.  Het zal ons raken in grotere mate dan we ooit eerder hebben meegemaakt.

Ik hoop dat je veel plezier hebt en gelukkig bent in februari. Het is fijn weer samen te zijn met iedereen.
Veel liefs,
Lee


No comments:

Post a comment